woensdag 24 februari 2010

Provinciaal kampioenschap Antwerpen


Afgelopen weekend vond de 2e provinciale voorronde acro A plaats. Ditmaal te Antwerpen én met reële medaillekansen voor onze acrobaten. De verwachtingen lagen erg hoog en zijn dan ook volledig ingelost;
*
1e plaats en de trotse eigenaars van de titel "PROVINCIAAL KAMPIOEN ANTWERPEN" bij de beloften voor Lisa, Björk en Yoena, een mooie 4e plaats voor Eline, Anouk en Karolien en een 6e plaats voor Karen, Anneleen en Shauny.
Onze beloften hebben het prima gedaan en duidelijk laten zien wat ze in hun marge hebben ondanks een moeizame start tijdens de eerste voorronde, knap gedaan meisjes!!
*
Bij de senioren wonnen onze jongens eveneens de gouden medaille en mogen ook zij zich provinciaal kampioen noemen. Ons doel is om binnen 2 weken, tijdens de laatste provinciale voorronde en met nog een titel in het verschiet (Vlaams Brabant), de moeilijkheid van hun balansoefening gevoelig omhoog te krikken.
*
Bij de I2 groepen werd het al snel duidelijk dat Sara, Eline en Nina heel wat beter met de stress om konden gaan dan vorige keer. Zij wonnen de 3 medaille voor Acro2gym met een geweldige 3e plaats. Linka, Jill en Sara eindigden op een 7e plaats. In de categorie I2 duo's werden Zanne en Julie 6e, Ragna en Lauren eindigden 9e.

Aan alle deelnemers: nogmaals een hele dikke proficiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Proficiat allemaal!

Caroline VH ;-)