dinsdag 19 januari 2010

Uitslag Zeestern Trials

Onze wedstrijd van afgelopen weekend is voor onze beloften een groot succes geworden. Het trio van Anouk, Eline en Karolien eindigden op een schitterende 3e plaats en mochten de bronzen medaille in ontvangst nemen. Karen, Anneleen en Shauny deden het ook zeer goed en werden 8ste. Lisa, Bjork en Yoena hadden blijkbaar toch wat meer last van de zenuwen en moesten tevreden zijn met de 16e plaats, op een deelnemersveld van 26.
Bij onze 2 mixed paren van de B werden Matthew en Chiara respektievelijk 11e en Julien en Magalie 15e van de 17 deelnemers. De stress heeft hen toch wel wat parten gespeeld, maar we zijn er van overtuigd dat ze het de volgende wedstrijden heel wat beter zullen doen.
De meisjes van het B-trio Dagmar, Emilie en Winnie werden mooi 9e van de 17 deelnemende trio's. Dit is een prachtig resultaat, zeker als je bedenkt dat ze de dag voor de wedstrijd nog verschillende aanpassingen hebben moeten doorvoeren.
Onze 4 jongens turnden niet echt hun beste wedstrijd. Zowel in balans als tempo zaten verschillende foutjes. Gelukkig hebben we nog 3 weken de tijd om daar aan te werken.
Je kan mooie foto's vinden op de website: www.zeestern.be

Geen opmerkingen: